Niet tevreden over je autolak? Auto wrappen!

Ben je niet meer tevreden over de kleur van je aut0lak of wil je gewoon weer eens wat anders? Je auto laten spuiten kan kostbaar zijn en zelf auto spuiten is echt een vak apart. Heb je wel eens gedacht aan autowrappen of carwrapping?

Autowrappen?

Wat is het eigenlijk autowrappen? In principe is het middels een rekbare folie je auto beplakken. Deze folie is heel sterk en blijft ook goed zitten mits de kwaliteit van de autolak in orde is. Als je de folie goed onderhoud kan het 3-5 jaar meegaan en soms nog langer. Het mooie is dat de folie eenvoudig te verwijderen is zonder blijvende schade aan de originele autolak. Eigenlijk beschermt car wrap folie zelfs je autolak tegen krassen en lichte steenslag. Ideaal dus, maar wat kost dat dan?

Autowrappen prijzen

Ben je een beetje handig dan zou je best kunnen overwegen om zelf je auto te wrappen. Zeker als het alleen het dak over motorkap betreft. Je kunt car wrap folie al vanaf 2,10 euro per 10cm x 152 cm kopen.

Als je je auto wilt laten wrappen dan hangt het af van het formaat van de auto. In principe kun je al vanaf 750 euro je gehele auto laten wrappen.

Soorten en maten van car wrap folie

Car wrap folie zijn er standaard al in allerlei kleuren en effecten verkrijgbaar. Heel populair zijn carbon folie en mat zwart folie. Daarnaast zijn er verschillende merken die folie aanbieden en zelfs maatwerk kunnen leveren wat betreft kleur. Daarnaast kun je folie ook bedrukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *